Hallo ihr lieben Outdoor und Fahrrad-Reisende. Ich bin Angela, eine Transfrau und habe die 50 überschritten. Mit leib und Seele habe ich meine Leidenschaft Fahrrad Fahren. Dies hat mich schon durchs ganze Leben begleitet. Ich war früher auch einige Jahre Fahrradkurier/in, in Zürich und Luzern.
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Meine Fahrradausrüstung ( Siehe Ausrüstung ) ist mein ein und alles. Wenn ich auf Tour bin, dann fühle ich mich so richtig Frei und unbeschwert. Ich liebe die Natur sehr.
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Hello all outdoor and bicycle travelers. I'm Angela, a trans woman and I've passed 50. My body and soul are passionate about cycling. This has accompanied me through my whole life. I used to be a bicycle courier for several years in Zurich and Lucerne.
My bike equipment (see equipment) is my everything. When I'm on tour, I feel really free and carefree. I love nature very much.



Potato goulash
Hearty and simple - the potato goulash. | Photo: Daniela Kern
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5 potatoes
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1 onion
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1 pack of Philadelphia peppers (approx. 200 grams)
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200 grams of Frankfurter Würstl (Wiener Würstl)
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Water, paprika, salt, vinegar, pepper and oil
Cut the onion and potatoes into small cubes. Also dice the sausages.
Fry the onion, add the potatoes and pour half a cup of water. Salt well.
Put the lid on and let the potatoes cook for ten minutes. Then add the sausages and season with paprika and pepper. Pour in a large dash of vinegar.
Whoever has them at hand: Pickles taste really good in potato goulash, just dice three to four pieces.
Let it cook again. If necessary, add a little more water. When the potatoes are tender, fold in the Philadelphia.
If Philadelphia is too hearty for you, you can simply add a little tomato paste to get a creamy sauce .